Jubileumkrant - Buren

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jubileumkrant

Jubileumkrant

VACATURE: Marketing/communicatie stagiair gezocht voor ELF Voetbal en PANNA! Magazine

Gisteren om 14:01  Ben jij een marketingspecialist in de dop en wil je deze skills combineren met je grote passie voor voetbal? Dat kan! Voor de magazines ELF Voetbal en PANNA! Magazine zijn we op zoek naar een enthousiaste marketing stagiair(e). meer »


Hoe doen de zomeraankopen van Feyenoord het tot nu toe?

5 december 2023 12:15  Feyenoord kreeg de afgelopen week harde klappen te verduren. De Rotterdammers werden uitgeschakeld in de Champions League en vervolgens ook nog door PSV op tien punten gezet in de Eredivisie. En dat terwijl Feyenoord volgens veel mensen de beste selectie van de Nederlandse competitie heeft. Wat opvalt, is dat relatief weinig zomeraankopen een basisplaats hebben afgedwongen onder Arne Slot. ELF richt de blik op die zomerse aanwinsten: hoe doen zij het tot nu toe? meer »


Kane en Pellegrino eerste koplopers ESM Gouden Schoen-klassement, Gimenez en Pavlidis in top 10

5 december 2023 9:00  Traditioneel verschijnt in de eerste week van december het eerste klassement van het nieuwe seizoen van de ESM Gouden Schoen. De ranglijst van de Europees topscorer van het seizoen. Wie stapt er in de schoenen van Erling Haaland, de winnaar van 2022/23? De eerste koplopers zijn Harry Kane en Amahl Pellegrino. De twee topscorers van de Eredivisie zien hun naam terug in de top tien. meer »


Spelers van Ajax noemen soms weer de Champions League: hoe realistisch is dat?

5 december 2023 8:00  Ajax won zondag met 2-1 van NEC en blijft maar omhoog kijken in de Eredivisie. John van 't Schip sprak bij zijn aanstelling als hoofdtrainer de doelstelling uit om in de top vijf te eindigen. Tot zijn eigen verbazing is de club inmiddels nog maar één verliespunt verwijderd van die vijfde plek. Brian Brobbey hoopt ondertussen al op meer: "Ik hoop nog steeds dat we in de top 3 gaan eindigen. Daar zullen we ook alles aan doen. Ik kom ook het liefst uit in de Champions League, natuurlijk." Dat wekt de vraag op: hoe realistisch is het dat Ajax volgend seizoen in de Champions League uitkomt? meer »


Met welke opstellingen maken RKC Waalwijk en Ajax straks de wedstrijd af?

5 december 2023 6:00  RKC Waalwijk en Ajax staan woensdagavond tegenover elkaar voor zes minuten voetbal en nog wat blessuretijd. De wedstrijd werd op 30 september definitief gestaakt, omdat RKC-keeper Etienne Vaessen knock-out ging op het veld. Inmiddels gaat het weer goed met de goalie en staat hij ook weer onder de lat. Vaessen zullen we woensdag dus ook in actie zien. Welke andere spelers staan straks in het veld? Dit zijn de opstellingen van RKC Waalwijk en Ajax voor de laatste minuten. meer »


Ajax-talent Mika Godts is de absolute dribbelkoning van de Keuken Kampioen Divisie

4 december 2023 19:11  Vandaag de dag worden honderden statistieken bijgehouden tijdens een voetbalwedstrijd. Van het aantal balaanrakingen tot aan de afgelegde kilometers per speler. Ook de dribbelaars worden op de voet gevolgd. Johan Bakayoko is de absolute dribbelkoning van de Eredivisie, maar welke dribbelaars in de Keuken Kampioen Divisie in de gaten houden? Deze vijf spelers hebben de meeste succesvolle dribbels achter hun naam staan. meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!