boven v.l.n.r rachel charissa aron nienke matthijs ryan
onder v.l.n.r sebastiaan menno jarno cas jarrel

BZS E1 - Buren E1                27 maart 2010

Na de aftrap open BZS al snel met de 1-0. Daarna volgt al snel de

2-0. Buren blijft zoeken naar de aansluiting maar BZS scoort dan de 3-0. Buren komt iets beter in de wedstrijd, maar komt nog niet aan scoren. BZS scoort na 15 minuten de 4-0. En net voor de rust ook nog 5-0.

Rust

Met deze uitslag gaan we de rust in, om met elkaar even te bespreken hoe we de 2e helft in moeten gaan. BZS komt gelijk na de rust sterk in de wedstrijd na een goede redding van de doelman van Buren komt BZS toch aan scoren (6-0). Buren blijft de mindere ploeg. BZS scoort de 7-0. Na 5 minuten de 8-0. De eer is gered, Aron scoort de 8-1. Einde wedstrijd. Spelers van de E1 goed gespeeld, maar de pot was echt niet te winnen.