Buren JO19-1

Onder 19 zaterdag, JO19-1, 3e klasse 11

24 september 2016 14:45

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen OJC Rosmalen op het programma.

We misten vandaag 3 spelers nl: Jarrel, Cas en Leroy en bleven er precies 11 spelers over om te voetballen. Gelukkig waren Jeroen en Roy bereid het werk om te zetten en toonden " ware broederliefde “ om het team van hun kleine broertjes te ondersteunen. De eerste helft waren we de bovenliggende partij maar misten we nauwkeurigheid in de eindpass en afwerking van de kansen die we creëerden. Gelukkig haalde Matthijs in de 17e minuut van een meter of 20 verwoestend uit en knalde de bal langs de verbouwereerde keeper 0-1. Net voor rust had Floyd weer eens een pechmoment en raakte geblesseerd aan zijn voet en kon niet meer verder spelen. Na de rust raakten de spelers vermoeid en kwam OJC er steeds gevaarlijker uit. Ook kregen we te maken met een scheidsrechter die zijn uiterste best deed om OJC nog aan een punt te helpen. Dit resulteerde zelfs in een gele kaart voor Sebastiaan die alleen op de goal afging en van achteren neergehaald werd, maar door de scheidsrechter beoordeeld werd  als " de beste Schwalbekoning van de Betuwe " en mocht tien minuten in de dug-out gaan zitten. Nog 12 minuten te gaan dachten we maar de scheids maakte er 25 van !! Met z’n tienen ging het echt op karakter en nam Kelt zijn team als een echte aanvoerder op sleeptouw en liep werkelijk alles dicht. OJC werd steeds gevaarlijker maar gelukkig hebben we een fantastische keeper in de goal staan die deze wedstrijd drie keer een één op één situatie in zijn voordeel besliste. De scheids had op een gegeven moment nog 2 keuzes en dat was de verlichting aan doen of affluiten en gelukkig koos hij voor het laatste.  Een moeizame wedstrijd die we toch over de streep wisten te trekken. Hopelijk valt de blessure van Floyd mee en zijn Cas, Jarrel en Leroy volgende week weer van de partij als BZS bij ons op bezoek komt.