10 april 2010 10:30

Scheidsrechter

appie van ooyen

10 april : Buren E1- Tec  E1

Buren start de wedstrijd meteen aanvallend. In de eerste minuten zijn er al een paar kansen, maar het lukt nog niet om een doelpunt te scoren.

Tec heeft, naast oud- teamgenoot Honar, twee snelle spitsen meegenomen en als zij de kans krijgen gaan ze snel richting Jarno’s doel. Gelukkig lopen Jarrel en Menno daar eerst ook nog en daar komen ze zo maar niet langs!

Buren is in het begin echt sterker en krijgt kans op kans. Uiteindelijk lukt het Ryan om met een kort balletje door de benen van de keeper te schieten. 1-0!

Helaas is deze voorsprong van korte duur, want meteen in de volgende minuut scoort Tec een tegendoelpunt: 1-1.

De spelers van Tec worden gevaarlijker en het spel gaat heen en weer. Jarno heeft genoeg te doen!

Cas haalt uit bij het doel van Tec.., naast! Aron gaat vanaf de middellijn snel in de sprint en schiet… nèt naast! Ook Matthijs heeft een mooi schot van afstand, maar het wil maar niet lukken bij Buren!

Tec benut de volgende kans wel en met 1- 2 gaan de spelers naar de limonade.

Na de rust heeft Buren al snel de pech dat de bal heel ongelukkig via de voet van Matthijs in eigen goal gaat :1- 3..De fut lijkt er nu ècht even uit bij de Burense spelers..

Rachel gaat er weer vol in. Ze wordt gevloerd, maar weet de bal toch nog verder te spelen naar Sharissa. Samen slepen ze er achter elkaar twee hoekschoppen uit, die helaas geen doelpunt opleveren. Er zijn mooie kansen voor Aron, Nienke en Rachel, maar ze schieten allemaal nèt naast !..

Langs de lijn praten wij moeders over eventuele brilletjes en doelen die misschien een klein stukje verplaatst moeten worden…

Helaas krijgt Tec nog één kans, die ze wèl weer benutten.

Met een eindstand van 1- 4 gaan de jongens maar snel douchen!