Mannen beker reserve poule Groep 6 38

29 augustus 2010 12:00

Scheidsrechter

Club

Vandaag de beker opening tegen Beesd 2 en gelijk een goed moment om te zien hoever we met zijn allen zijn.
Roel en Tom

De eerste helft waren de ploegen aardig aan elkaar gewaagd. Buren had wel het beste van het spel en we speelde het grootste deel van de 1e helft op de helft van Beesd. Er waren echter genoeg kansen voor beide ploegen. De kansen die Buren kreeg waren veel gevaarlijker. Na het missen van een aantal goede mogelijkheden, scoorde Beesd in de 45e minuut tegen.
Na een vrije trap werd er niet snel genoeg geschakeld, de vrij staande spits werd aangespeeld. Hij scoorde met een goed afstandsschot.

Tijdens de rust een paar omzettingen:
Erwin werd vervangen door Dieter
Kick door Max
Rens door Steven
Thomas bleef nog even op de Bank

In de tweede helft waren er minder kansen, maar dicteerde we het spel beter. Beesd kwam er vooral op de counter uit. Na een paar goede kansen, hadden we al op 1-1 moeten staan. Jammer genoeg was de afronding niet goed genoeg of stonden spelers van Beesd ons in de weg. Antwan viel in de 70e minuut uit en werd vervangen door Thomas. We gingen onverminderd door met het dicteren van het spel.
Beesd counterde en bracht de bal hoog in de 16, Luke was allert pakte de bal uit de lucht en opende met een lange trap richting Roel. De bal stuite een paar keer op en na wat knullig verdedigend werk en goed jagen van Roel brak hij door op de vleugel. Roel liep goed door zag Thomas vrij voor de goal, die met een schuivertje scoorde 1-1.

Na het doelpunt golfde het spel nog iets heen en weer, maar kwamen we uit op de 1-1 eindstand. Een aardig resultaat al had er waarschijnlijk meer ingezeten.