Scheidsrechter

Jan van Walraven

Accommodatie

Onbekend

Na de 1-1 in Beesd gingen we vandaag voor de winst, tegen RKVSC 2 dat met 3-0 te sterk was voor Ingen.

Roel en Tommie

De eerste helft begonnen we zwak, iedereen stond net iets te ver van zijn mannetje af en RKVSC kreeg wat vrijheid en kwam er een aantal keer goed uit. In de meeste gevallen liep Diego de gaten goed en kwamen ze niet bij de goal. Die enkele keer dat ze dat deden, kwamen ze niet verder als de handen van Luke.
Na een slechte begin fase kregen we wat kansen en werd een doelpunt wegens buitenspel afgekeurd. De andere kansen werden vooral naast de goal gemikt.

Tijdens de rust een paar omzettingen:
Steven Door Kick(rechtachter) Rens schoof een plek naar voren.
Thomas kwam er in voor?

In de tweede helft stonden we nog steeds niet echt lekker te voetballen. Een paar kansen werden weer naast gemikt, maar deze helft werden de vleugels veel beter benut. Dieter had een aantal gevaarlijke voorzetten in huis, maar het was Rens die vanaf rechts de bal bij Tom deponeerde. Thomas stond vrij en kreeg de bal, 1 op 1 met de keeper raakt hij de doelman, via de kluts en een paar schoten verder belande de bal in de Goal!
1-0

Na de 1-0 lag het initiatief bij RKVSC dat ook meer op de aanval ging spelen en een aantal aanvallende wissels inbracht. Hierdoor lag er meer ruimte achter hun verdediging, waar Dieter op de linker flank voortdurend opdook. Een van zijn voorzetten werd op een haar na gemist door Roel. Dit was onze beste kans sinds de goal en had mogelijk de bevrijdende goal kunnen zijn. Deze kwam iets later via Rens, Tom probeerde de bal naar Rens te passen, de keeper was echter sneller als verwacht. Hij de bal niet klem en Tom gaf de bal aan Rens die Hard van dichtbij de 2-0 inschoot.

Het was geen beste partij, het resultaat mag er wel zijn: We gaan als 1e in de poule, naar de laatste wedstrijd.