Scheidsrechter

Fitters, A.J.M.

Accommodatie

Onbekend

Buren pakte in Zoelen de eerste punten van het seizoen. SCZ werd met 0-3 geklopt. Deze stand was al bij de rust bereikt. Buren kwam na tien minuten op 0-1 toen Dirk-Jan van Essen een vrije trap niet ineens op doel schoot, maar de bal langs de muur op Frank Stap speelde. Die liep nog wat door en scoorde vervolgens 0-1. Het volgende kwartier had Martin Verweij tot drie keer toe de gelegenheid om de voorsprong van zijn ploeg uit te breiden. Eerst kopte hij naast, daarna bleef de Zoelense doelman overeind en ook kopte de spits over. Na een half uur werd het uit een standaardsituatie toch 0-2. Uit een hoekschop van Ado Mehic kopte Van Essen, die eerder ook jarenlang bij SCZ speelde, de bal binnen.
Nog voor de pauze kwam ook de 0-3 op het bord. Jeffrey Heijster ging aan de linkerkant door en bediende Verweij, die nu via de handen van de doelman wél scoorde.
In de tweede helft probeerde de thuisclub wat aan de achterstand te doen. Het ontbreken van de geblesseerde Don Teunissen in de spits was echter een te groot gemis. Buren speelde de wedstrijd kalm uit, al had Thom Kleiss de 0-4 op de schoen. Zijn lob werd door de doelman onschadelijk gemaakt.