Mannen Zondag standaard, 1, 4e klasse F

3 oktober 2010 14:30

Scheidsrechter

Kivits, J.W.

Buren pakte op de valreep nog een punt tegen Hedel: 2-2. Vlak voor tijd werd Kevin Groffen gevloerd in de 16 meter en kreeg Buren een strafschop. Specialist Dirk-Jan van Essen ging achter de bal staan, die door Ado Mehic werd klaargelegd. Van Essen scoorde en de arbiter wees in eerste instantie naar het midden. Ineens kon hij het echter niet goedkeuren hoe de strafschop was voorbereid en benut en moest die worden overgenomen. Van Essen stuurde de doelman de verkeerde kant op, maar trof de paal. Via via werd het toch nog een hoekschop. Die werd genomen door Kevin Groffen en kwam hoog voor het doel, er was een hoop gedrang en getrek. En in dat gedrang kreeg van Essen de bal op de knie en werd de uitslag alsnog een terecht gelijkspel.
Het was een rommelige wedstrijd zonder goed voetbal. Na een half uur nam Hedel de leiding, die kort voor de rust door Kevin Groffen werd weggewerkt. Zijn vrije trap verdween ineens in het doel: 1-1.
Frank Stap was dicht bij de 2-1. Die werd afgekeurd nadat een verdediger van Hedel de bal met de hand achter doellijn tegenhield, die in botsing kwam met zijn eigen keeper. De scheidsrechter zag het echter anders en gaf een vrije trap aan Hedel. Negen minuten voor tijd nam Hedel via een snelle aanval de leiding. De bal kwam in de loop bij de spits en die schoot raak: 1-2. In de laatste minuut kreeg Buren alsnog het verdiende punt: 2-2.