Datum

3 oktober 2010 11:00

Accommodatie

Onbekend

Waar we vorige week erg sterk speelden. Liet de hele ploeg zich vandaag van zijn slechte kant zien en speelden we een bedroevende wedstrijd. De eerste 20 minuten waren redelijk en we kregen mogelijkheden, maar niks wat echt gevaarlijk was. Door ons slechte spel werd er veel te veel op elkaar gezeurd. En kwamen we uiteindelijk achter, ook al stond de speler die scoorde buitenspel en maakte hij een aantal duw fouten ten op zien van Diego. Als ons commentaar ten spijt. 0-1

Na een preek in de rust begonnen we aan de 2e helft, deze was nog minder als de eerste helft. Zelfs toen Alem na een knullige rode kaart(2x geel) met een man minder kwam te staan, bleef het elftal gevaarlijker. Op het moment dat de wedstrijd ten einde liep en het geloof in een puntje zelfs klein was. Prikte Thomas er weer een bal in, deze kwam weer via een lang durende kluts voor zijn voeten. 1-1

Ondanks dat we het doelpunt en de eindstand van 1-1 toejuichte. Moeten we niet vergeten dat we met zijn allen(uitzonderingen daar gelaten) een waardeloze pot hebben gespeeld.