Senaid Jukic (schot)

Mannen Zondag standaard, 1, 4e klasse F

1 november 2009 14:30

Buren - SCR (2-2) 1 november 2009

In de 1e helft was er weinig te beleven behalve een bal op de binnekant paal van een schot van SCR die terug bij Wesley Broekhuizen in de handen kwam. Buren had veel meer balbezit maar kwam niet echt tot hele gevaarlijke aanvallen.
Tien minuten na de rust nam Buren de leiding. Daarbij zag de keeper van SCR er niet echt best uit. Elco Verkerk schoot van de zijkant op doel en de doelman liet de bal glippen over de lijn en het was 1-0.

De 1-1 was één groot drama. Buren kon de bal niet wegwerken en uit eindelijk kwam er een voorzet die door iedereen en alles heen ging behalve de achterste man die hem binnenschoot: 1-1.
Een kwartier voor het einde kwam Buren opnieuw op verdiende voorsprong. Senaid Jukic schoot een vrije trap van dertig meter op het doel. Via het hoofd van een verdediger verdween de bal achter de Rijswijkse keeper: 2-1.
Dit was helaas niet de eindstand. Want de bal bleef liggen nadat Wesley was uitgegleden en er 3 aanvallers van Rijswijk erop af liepen, maar een verdediger was er bij en speelde de bal breed. Op dat moment dacht iedereen dat het gevaar weg was maar de bal werd niet weggewerkt maar door het middengespeelt waardoor de aanvaller van Rijswijk zo één-op-één kon lopen op Wesley Broekhuizen en het afmaakte: 2-2.

Een duel met veel persoonlijke fouten. En zo lukt het Rijswijk weer om niet te verliezen op Burense bodem. Vorig jaar won SCR nog met 3-4 dat in de 85e minuut nog 3-2 achter stond. Toch nog een punt en volgende week speelt Buren uit bij Raptim om 14:00.