Emplina - Buren (1-2) 4 oktober 2009

Na een kaartenfestijn trekt Buren aan het langste eind.
Maar liefst 5 rode kaarten zijn er gevallen (3 maal 2x/geel en 2 maal direct rood)

Bij Buren kreeg Senaid Jukic 2x geel en mocht vertrekken nadat de aanvoerder van Emplina ook al met 2x geel mocht gaan. Of dat nog niet erg genoeg was, want het waren discutabele kaarten. Kreeg een speler van Emplina direct rood door het neerleggen van de doorgebroken Ado Mehic, ook Martin van Heteren kreeg rood. Hij kreeg geel van een handsbal die hij niet maakte en de scheidrechter dacht dat dat ze 2e geel was (waarschijnlijk verwart met de nummer 4 van Emplina) en trok dus rood. Later kreeg ook de verzorger van Emplina rood waarvan de reden nog niet echt bekend is.

Er werd ook nog hier en daar gevoetbald, voor rust maakte Emplina uit de eerste de beste kans een doelpunt. De bal werd niet weg gewerkt en het schot werd van richting veranderd en verdween over doelman Wesley Broekhuizen heen. 1-0, dat was ook de ruststand.

Na rust was Buren beter en zette meer druk op de helft van Emplina. Binnen 5 minuten werd de 1-0 achterstand omgedraaid naar een 1-2 voorsprong. rond de 70e minuut werd Ado Mehic dus neergelegd in het strafschop gebied. Elco benutte deze strafschop 1-1.
Op dat moment stond Buren met 10 man tegen 9 man van Emplina. In die periode zette Ado Mehic voor en kopte Frank Stap de 1-2 binnen. Buren kreeg nog een rode kaart, maar hield de rest van de wedstrijd stand.

Maliskamp en Raptim verloren, BZS speelde gelijk en Buren staat nu 2e.