R. Peterse

Accommodatie

Onbekend

Buren E1 – Groot Ammers E2 6-1; 12-11-2011.

Vanaf het begin zetten onze E eentjes druk op de tegenstander. Dat resulteerde al snel in enkele schoten en een paar hoekschoppen, die nog geen doelpunten opleverden.

Na ongeveer 8 minuten maakte Len de eerste van zijn drie doelpunten van deze middag. Zijn krachtige schot verdween via het been van een tegenstander met een boog over de keeper van de Ammersen. Na een schitterende voorzet scoorde Joey de 2-0 ( hij zou ook nog voor de eindstand 6-1 zorgen).

Daarna kregen de Burense boys nog menig kans, maar voor de rust werden er geen doelpunten meer gemaakt. Ook niet door onze tegenstander. Dat was de verdienste van Robin, die op fenomenale wijze een bal uit de rechterbovenhoek van zijn doel, tikte.

Na de ranja gingen de onzen rustig door met heel goed samen spelen. Conrad en Derk waren weer zeer bedreven in het afpakken van de bal van de tegenstander. Door afwisselend af te spelen en zelf door te gaan creëerden ze gevaarlijke situaties, die door Aaron en Luc konden worden omgezet in een doelpunt. Luuk wist uit een mooie voorzet met koppie koppie te scoren. Ook Ruben pikte zijn doelpuntje mee. Met een snelle sprint probeerde hij een schuiver van een Ammeriaan, die onze keeper al gepasseerd was, nog in te halen. Na een uiterste krachtsinspanning kwam hij net te laat, en verdween de bal via zijn voet in ons eigen doel. Het overkomt iedere verdediger wel eens: scoren in het eigen doel.

Het leuke van deze wedstrijd was vooral, dat een aantal doelpunten voortkwamen uit mooi samenspel. Ga zo door Buren E1. Zaterdag a.s. bijvoorbeeld uit tegen Noordeloos.