Elco Verkerk (schot)

Mannen Zondag standaard, 1, 4e klasse F

18 oktober 2009 14:30

Teisterbanders - Buren (1-3) 18 oktober 2009

Buren moest vandaag aantreden tegen buurman Teisterbanders. De 1e helft was niet goed van Buren en probeerden kansen te creëren maar tevergeefs, veel gevaarlijker dan een paar afstandschoten en corners werd het niet. De 1e kans die Teisterbanders kreeg was gelijk raak. Een 1, 2 was voldoende om de 1-0 op het scorebord te zetten. Verder in de 1e helft kreeg Teisterbanders genoeg kansen om de 2-0 te maken maar dat gebeurde echter niet. Wel werd er nog een smerige overtreding gemaakt dat rood kon zijn, maar de speler kwam weg met geel.

De 2e helft was voor Buren en kreeg na 3 min een penalty doordat er een overtreding werd gemaakt op Ado Mehic in het strafschopgebied. Senaid Jukic faalde niet 1-1. Buren drukte door en Senaid pikte de bal op, daarbij bleef een speler van Teisterbanders liggen maar Buren ging door en diezelfde Senaid gaf strak voor op Ado Mehic die knap afrondde 1-2 die overigens wel terecht was. Teisterbanders werd hierna nog 1 x gevaarlijk maar meer ook niet en schoot elke bal maar naar voren hopen dat die goed viel. Er werd nog een harde overtreding gemaakt die ook rood kon zijn maar ook hij kwam weg met geel. Toen de bal achter de verdediging belandde en de keeper uitkwam lobde Elco Verkerk prachtig en was het feest compleet 1-3! Er werd daarna nog een doelpunt afgekeurd maar dat deed Buren niks meer. Een terechte overwinning

Volgende week is er een rustpunt in de competitie (beker/inhaal)