Mannen Zondag standaard, 1, 4e klasse F

14 oktober 2012 14:30

Scheidsrechter

Yren, E. van

Buren hield in de vierde klassse F Zuid 1 nummer twee Maliskamp met 2-1 in toom en wipte door deze zwaarbevochten overwinning over Maliskamp heen.
Trainer Jacques Cornelissen was blij dat zijn ploeg de punten thuis had weten te houden. Buren, met Elco Verkerk weer terug van zijn schorsing, werkte heel hard en had de overtuiging dat er wat te halen viel. Dat kostte echter veel moeite, want Maliskamp is toch een van de betere ploegen in deze klasse. In de spits loopt Meurs en dat is de topscorer tot dit moment in 4F.
De Burense verdediging verdiende een compliment. Want pas net voor het einde van de officiële speeltijd wist Meurs de achterstand van Malisklamp tot 2-1 terug te brengen. Het werden nog tien spannende minuten blessuretijd, maar Buren hield stand.
In de eerste twintig minuten werd Buren teruggedrongen. Echte kansen leverden dat echter niet op. Na een half uur werd het 1-0 toen Daniel van Dalem met een steekbal spits Martin Verweij bereikte en die lobde de bal over de keeper in het net.
Net na rust liet Bohdi Tip een kans op 2-0 liggen. Hij mikte in het zijnet. Twee minuten voor tijd bediende Ado Mehic op maat invaller Dion Gerritse en die schoot via de binnenkant van de paal raak: 2-0. Het werd nog 2-1.