... (schot)

Mannen Zondag standaard, 1, 4e klasse F

14 maart 2010 14:30

Zondag 14 maart       SV Buren – OSC`45             5-1

Deze zondag was er een inhaalprogramma en de tegenstander was OSC`45 uit Den Bosch. Deze ploeg had na de winterstop nog niet verloren dus het was oppassen geblazen. Nadat de wedstrijd van start ging begon Buren direct al met aanvallend voetbal om snel op voorsprong te komen. Alleen lukte dat niet ondanks de velen kansen en een veel sterker Buren, pas 5 minuten voor rust gaf Elco Verkerk een strakke voorzet vanaf de linkerkant en kopte Frank Stap beheerst de 1-0 binnen. De tegenstander kreeg nauwelijks kansen door goed verdedigend werk waardoor de ruststand 1-0 was. Na de rust hetzelfde beeld, Buren zette de tegenstander direct onder druk en na 4 minuten spelen een goed opgezette aanval over links en Frank Stap kopte de voorzet terug op Joost v. Baaren en die scoorde uit de draai de 2-0. OSC`45 werd af en toe helemaal weggespeeld door Buren, waardoor al snel de 3-0 werd gescoord. Daniël v. Dalem gaf vanuit het midden een pass op Joost v. Baaren en wederom scoorde hij. OSC`45 probeerde wel met een extra aanvaller maar kwam zelden in de buurt bij onze keeper Wesley Broekhuizen. Het was nog niet genoeg voor Buren en bleef aandringen met goed voetbal en het was weer onze spits Joost v. Baaren die het vierde doelpunt maakte 4-0. Het publiek kon genieten van vrij goed voetbal,veel kansen en er werd goed druk gezet op OSC`45 zodat ze weinig ruimte kregen. Zo`n 8 minuten voor het einde weer een goed opgezette aanval met direct spel kwam de bal bij Senaid Jukic deze gaf een strakke pass over de grond de diepte in, die niet onderschept werd door de verdediging waardoor spits Joost v. Baaren kon doorlopen naar het doel deze speelde breed op de linksbuiten Elco Verkerk die de 5-0 binnen tikte. Buren dacht nu rustig aan te gaan doen waar OSC`45 goed gebruik van maakte en scoorde de 5-1 door een verdedigingsfout. De verdediging gaf teveel ruimte op rechts en de linkerspits kwam vrij voor het doel en scoorde een doelpunt. Daarna zat de strijd erop en na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter was de dik verdiende overwinning verdiend. In de tweede helft werd er gewisseld: Diego de Geus werd ingbracht voor Frank Stap en Frank de bruin voor Thom Kleiss.