Mannen zondag, 1, 3e klasse C

12 oktober 2014 14:30

Scheidsrechter

Babat, N.

De gehele eerste helft kon Buren goed mee voetballen tegen Haarsteeg. De ploeg kwam halverwege de eerste helft op achterstand: 1-0. Vijf minuten voor rust werd Kevin Groffen onderuit gehaald. Marijn Verbeek benutte de penalty: 1-1.

De tweede helft was Buren geen schim meer van wat ze de eerste helft lieten zien. Na een uur verdween een afstandsschot dat van richting werd veranderd in het Burense doel. Frank Stap was nog dichtbij de gelijkmaker met een schot op de lat. Daarna trok Haarsteeg de wedstrijd definitief naar zich toe: 3-1 en 4-1.