bekijk hier de openstaande vacatures

Leider

22-07-2021

Vacature leider SV Buren 1

Wij zijn voor ons eerste elftal op zoek naar een enthousiast persoon, die het leuk vindt om met onze voetballers en staf de juiste beleving te creëren tijdens wedstrijd en trainingen. De elftalleider is iemand met voetbalervaring die mee kan praten over opstellingen en tactieken, de spelers kent en verantwoordelijk is voor de volgende taken.

• Coördineren van de organisatie van randzaken rond de wedstrijd zoals o.a.: invullen wedstrijdapp, aanspreekpunt leider tegenpartij, vervoer uitwedstrijden en kleding.
  • Aanspreekpunt met betrekking tot algemene zaken rond wedstrijden en trainingen voor wedstrijdsecretariaat en secretariaat.
  • Tussenpersoon tussen spelers en trainer.
  • Contacten onderhouden met bestuur en technische commissie over rand voorwaardelijke zaken binnen de selectie.
  • Contact onderhouden met leider van tweede elftal over functioneren van selectie.
  • Helpen met organiseren van activiteiten naast wedstrijden en trainingen.
  • Meedenken met het aandragen van oplossingen om (de aansturing van) de organisatie te verbeteren.
  • Conflicten of discussies zonder waardeoordeel beoordelen en schakelen tussen de verschillende doelgroepen.
  • Wensen en vragen vanuit staf en spelers begeleiden via de juiste kanalen.
  • Zorgen voor correct gebruik van accommodatie en materiaal, bewaken van discipline en normen en waarden.

Kortom, je moet iemand zijn die organiseren en coördineren leuk vindt, die graag met mensen werkt en die wil meehelpen en meedenken binnen de staf en spelers van S.V. Buren.

Heb je interesse ?
Neem dan contact op met Piet Scheffer 0611192679 of stuur een e-mail naar bestuur@svburen.nl

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!